На аукціон виставлено приміщення на пл. Ринок,12-13

ПРОДАНО 10.12.2018

Переможцем аукціону стало ТзОВ "ЛЬВІВМЕДІКАЛЦЕНТР", запропонувавши найвищу ціну - 34 000 001 грн

Результати за посиланням: https://prozorro.sale/auction/UA-PS-2018-11-18-000010-1

Сьогодні в електронній системі Prozorro.Продажі управлінням комунальної власності опубліковано інформаційне повідомлення про проведення аукціону нежитлових приміщень першого поверху загальною площею 72,9 кв.м. на пл. Ринок, 12 та на пл. Ринок, 13.

Аукціон проводитиметься 10 грудня 2018 року. Стартова ціна об’єкта (з ПДВ) для продажу на аукціоні з умовами 12 689 676 гривень.

Посилання для участі: https://prozorro.sale/auction/UA-PS-2018-11-18-000010-1

Приміщення розташовані в центральній частині обласного центру м. Львів на пл. Ринок. Район розташування характеризується в основному житлово-комерційною забудовою міста. Поруч та неподалік об’єкта знаходяться: житлові 2-х — 4-х поверхові будинки з вбудованими на перших та цокольних поверхах комерційними об’єктами, магазини, кафе-бари, ресторани, відділення банків, Львівська міська рада, ресторан української кухні Криївка, Цукерня, Державний природознавчий музей НАН України, Економічний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка, Храм Святих Верховних Апостолів Петра і Павла, Каплиця Боїмів, школа,дитячий садочок, та інша забудова міста. Транспортна доступність — хороша.

Приміщення у будинку № 13 на пл. Ринок розташоване на першому поверсі чотириповерхового цегляного житлового будинку. Нежитлові приміщення забезпечені фасадним вікном-вітриною що чітко проглядається з вулиці та входом, що здійснюється з нежитлових приміщень поруч - внутрішнім арковим переходом з’єднані з іншим приміщенням (пл. 28,4 кв.м на пл. Ринок 12). Фактично два приміщення з’єднані між собою і являють собою одне нежитлове приміщення комерційного характеру з допоміжними приміщеннями, забезпечене фасадним входом і вікнами-вітриками.

Будинки №12 та №13 на пл. Ринок у м. Львові — пам’ятки архітектури та містобудування національного значення. Пам’ятки розташовані в межах території внесеної до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Запрошуємо до участі в аукціоні комерційно-привабливих нежитлових приміщень на пл. Ринок, 12 та пл. Ринок, 13, подавши пропозиції до 9 грудня включно.

Категорія Аукціони