Оголошується некомерційний конкурс для передачі в оренду нежитлових приміщень

Управління комунальної власності Львівської міської ради оголошує некомерційний конкурс з метою надання в оренду вільних нежитлових приміщень, які знаходяться в комунальній власності.

На некомерційний конкурс пропонується п’ять об’єктів нерухомого майна, що знаходяться на вул. Л.Курбаса, 9, вул. Б.Лепкого, 10, вул. М. Драй-Хмари, 6, вул. Кульпарківській, 141 та вул. Ю.Федьковича, 5.

Всі ці приміщення пропонуються для мешканців будинку, творчих працівників чи громадських організацій.

«Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у некомерційному конкурсі та до 13 січня 2015 року подати відповідну заяву у відділ «Центр надання адміністративних послуг, що на пл. Ринок, 1», - повідомила завідувач сектору переддоговірної підготовки Аліна Домінчена. 

Перелік приміщень, умови участі в конкурсі, дата засідання комісії, на якому серед учасників визначатимуться переможці, опубліковані у газеті «Львівська пошта» від 20.12.2014, розміщені на головній сторінці сайту Львівської міської ради у рубриці «Оренда комунального майна». А також повний текст оголошення Ви можете ознайомитись за посиланням (оголошення).  

 

Категорія Конкурси