Проведення аукціону об'єкта на вул. П. Карманського, 2

 Продано 05.05.2020

 Переможець: Бистрецький Максим Анатолійович, ціна продажу: 407 686 грн.

 Результати за посиланням: https://prozorro.sale/auction/UA-PS-2020-04-14-000081-3

 1. Інформація про об’єкт приватизації: 

  Місцезнаходження об’єкта: м. Львів, вул. П. Карманського, 2.

  Найменування об’єкта: нежитлові приміщення півпідвалу під індексами XI, XII, XIII, XIV, XV, XVI загальною площею 39,9 кв.м, позначені у технічному паспорті ЛО ДК БТІ та ЕО станом на 14.05.2005 року.

Опис об’єкта: нежитлові приміщення розташовані в півпідвалі триповерхового цегляного житлового будинку, що входить в рядову забудову вулиці П. Карманського. Нежитлові приміщення півпідвалу, позначені в технічному паспорті під інд. ХІ, ХІІ, ХІІІ, ХІV, ХV, ХVІ, забезпечені спільним входом (з під'їзду житлового будинку через перший поверх сходами вниз в загальний коридор, звідки можливий доступ до приміщень).

Вищевказані нежитлові приміщення не використовуються, потребують проведення ремонтно-відновлювальних робіт.

В межах нежитлових приміщень об'єкта наявні основні інженерні комунікації (світло, вода, каналізація, пічне опалення (на час огляду всі інженерні комунікації від'єднані, опалення не функціонує).

Район розташування характеризується в основному житловою та комерційною забудовою. Поруч та неподалік об'єкта знаходяться: житлові будинки з вбудованими комерційними об'єктами, Стрийський парк, Міський відділ реєстрації актів цивільного стану, Львівський обласний дитячий еколого-натуралістичний центр, бібліотека, середня школа, дитячий садочок, інша забудова міста.

Транспортна доступність - сприятлива.

Балансоутримувач: ЛКП «Агенція ресурсів Львівської міської ради»

Адреса балансоутримувача: 79008, м. Львів, пл. Галицька, 15.

Телефон балансоутримувача: (032) 297-56-81

Код за ЄДРПОУ балансоутримувача: 30823414

Електронна адреса: lkp.arlmr@gmail.com

2. Інформація про аукціон: 

 Спосіб проведення аукціону: аукціон без умов 

Посилання для участі: https://prozorro.sale/auction/UA-PS-2020-04-14-000081-3

Дата та час проведення аукціону: 21 лютого 2020 року, година, о котрій  починається аукціон, встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 09-00 до 18-00 години дня.

Аукціон проводиться відповідно до ЗУ «Про приватизацію державного і комунального майна» (зі змінами) та Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 № 432  «Про затвердження Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу» (зі змінами).

До участі в аукціоні не допускаються особи, на яких поширюються обмеження, визначені частиною другою статті 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні без умов, аукціоні із зниженням стартової ціни (подання цінових аукціонних пропозицій) встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 19-30 до 20-30 години дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 16-15 до 16-45 години дня проведення електронного аукціону.

3. Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта:

Стартова ціна об’єкта (з ПДВ) для продажу на аукціоні без умов:  

337 200 (триста тридцять сім тисяч двісті) гривень 00 копійок.

Розмір гарантійного внеску:  33 720 грн без ПДВ.

Стартова ціна об’єкта (з ПДВ) для продажу на аукціоні із зниженням  стартової ціни: 168 600 (сто шістдесят вісім тисяч шістсот) гривень 00 копійок.

Розмір гарантійного внеску:  16 860,00 грн без ПДВ.

Стартова ціна об’єкта (з ПДВ) для продажу на аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій:   

168 600 (сто шістдесят вісім тисяч шістсот) гривень 00 копійок.

Розмір гарантійного внеску:  16 860,00 грн без ПДВ.

Розмір реєстраційного внеску: 944,60 грн з ПДВ.

4. Додаткова інформація:

5. Технічні реквізити інформаційного повідомлення:

Наказ управління комунальної власності департаменту економічного розвитку Львівської  міської  ради  від 30.01.2020 № 8 «Про затвердження умов  продажу  та інформаційного повідомлення про проведення електронного аукціону без умов об’єкта малої приватизації за  адресою: м. Львів, вул. П. Карманського, 2».

Унікальний КОД, присвоєний об’єкту приватизації під час публікації переліку об’єктів, що підлягають приватизації,  в електронній торговій системі

UA-AR-P-2020-01-13-000005-1

Період між аукціоном без умов та аукціоном із зниженням стартової ціни, аукціоном із зниженням стартової ціни та аукціоном за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій:

21 календарний день від дати опублікування інформаційного повідомлення електронною торговою системою про приватизацію об’єктів малої приватизації.

Крок укціону на аукціоні без умов: 3 372,00 грн. (1% від стартової ціни аукціону)

Крок аукціону на аукціоні із зниженням стартової ціни та аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 1 686,00 грн. (1% від стартової ціни аукціону)

Загальна кількість кроків, на які знижується стартова ціна об’єкта на аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій, становить 3 кроки.

Єдине посилання на веб-сторінку адміністратора, на якій наводяться посилання на веб-сторінки операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик і з якими адміністратор уклав відповідний договір: https://prozorro.sale/.

6. Перелік документів:

 

Категорія Аукціони