Результати засідання конкурсної комісії на право оренди

За результатами проведення засідання конкурсної комісії на право оренди майна територіальної громади м. Львова, яка відбулась 28 квітня 2015 року,  повідомляємо, що місто отримало нових орендарів, нові надходження в бюджет та можливість загосподарювати вільні нежитлові приміщення. Так, до прикладу, на просп. Червоної Калини, 42 повинна з’явитись нова майстерня по ремонту взуття.

За результатами опублікування інформаційних повідомлень спостерігається зацікавленість до оренди комунального майна. Наприклад, про намір отримати нежитлове приміщення площею 38,9 кв. м, що розміщене на 1-му поверсі на вул. К. Левицького, 22 надійшло 19 заяв. Тому сьогодні прийнято рішення про проведення шість комерційних конкурсів, в тому числі і на дане нежитлове приміщення. На комісії також прийнято рішення про проведення двох некомерційних конкурсів. Про деталі проведення згаданих конкурсів буде повідомлено додатково.

На сайтах управління комунальної власності (www.mayno.lviv.ua) та Львівської міської ради (www.city-adm.lviv.ua) можна ознайомитися із актуальною інформацію щодо переліку вільних нежитлових приміщень, проведенням комерційних та некомерційних конкурсів, оголошеннями щодо наміру передачі в оренду нежитлових приміщень.

Категорія Оренда