Виїзд на об’єкт - нежитлові приміщення на вул. Т. Шевченка, 374

Сьогодні відбувся робочий виїзд начальника управління комунальної власності Інни Свистун, начальника управління освіти Зоряни Довганик, директора комунальної реабілітаційної установи змішаного типу “Львівський міський центр реабілітації “Джерело“ Зореслави Люльчак, представників комісії з питань комунального майна: О. Посипанко, Т. Ворка, Д. Чуниса на об’єкт, що розташований на вул. Т. Шевченка, 374.

Виїзд здійснювався у зв’язку з необхідністю створення в мікрорайоні Рясне реабілітаційної установи та одного з підрозділів Львівського міського центру реабілітації “Джерело“ та пошуку варіантів приміщення для можливості роботи з дітьми з особливими потребами.

«Згідно з чинним законодавством у місті Львові повинно бути не менше 10 інклюзивно-ресурсних центрів для дітей з особливими потребами», - повідомила начальник управління освіти Зоряна Довганик 

Як повідомила начальник управління комунальної власності Інна Свистун: «Управління комунальної власності разом з управлінням освіти  буде звертатися до депутатського корпусу про підтримку створення таких інклюзивно-ресурсних центрів та нових підрозділів Львівського міського центру реабілітації “Джерело“ та сподіваємось такі ініціативи будуть підтримані».

Також буде здійснюватися підбір нежитлових приміщень, які можуть бути запропоновані для подальшого розміщення книжкового магазину в цьому мікрорайоні.