Оголошуємо конкурс з відбору приватних виконавців

Конкурсний відбір приватних виконавців буде здійснюватися відповідно до Інструкції про конкурсний відбір приватних виконавців, затвердженої наказом управління комунальної власності ДЕР ЛМР від 20.12.2017 №141-з (далі – Інструкція).

 До участі в конкурсі можуть бути допущені приватні виконавці, які: внесені до Єдиного реєстру приватних виконавців України, здійснюють свою діяльність у виконавчому окрузі Львівської області, щодо яких відсутній запис у Єдиному реєстрі приватних виконавців про зупинення діяльності приватного виконавця.

Вимогами до претендентів для участі в конкурсі передбачено наявність: запису щодо претендента у Єдиному реєстрі приватних виконавців, здійснення діяльності у виконавчому окрузі Львівської області, відсутності запису у Єдиному реєстрі приватних виконавців про зупинення діяльності приватного виконавця, досвіду роботи приватним виконавцем або в органах приватної виконавчої служби.

Конкурсна пропозиція претендента подається у запечатаному конверті.

 Документи на участь в конкурсі приймаються до 01.10.2018 року (включно) у Центрі надання адміністративних послуг м. Львова (пл.Ринок,1, вхід праворуч, надалі –ЦНАП) або через його територіальні відділення (при районних адміністраціях м. Львова), згідно з робочим графіком.

Конкурс з відбору приватних виконавців відбудеться 04.10.2018 року о 11.00 за адресою: м. Львів, пл. Галицька, 15, управління комунальної власності, кімн. 302.

За довідками звертатись: м. Львів, пл. Галицька, 15, управління комунальної власності,  кімн. 202, тел. 297-55-16.

 

 

 

 

Категорія Конкурси