Проведення комерційних конкурсів – збільшення надходжень до бюджету

В управлінні відбулись комерційний та некомерційний конкурси, з метою надання в оренду вільних нежитлових приміщень, які знаходяться в комунальній власності. Внаслідок проведення комерційного конкурсу в оренду передано 8 об’єктів нерухомого майна та 4 об’єкти - у результаті проведення некомерційного конкурсу. 

Передача майна в оренду конкурентними способами дозволяє управлінню забезпечити збільшення надходжень коштів до бюджету. Так, внаслідок проведення комерційного конкурсу орендна плата нежитлових приміщень площею 11,2 кв. м, що на вул. Ярослава Мудрого, 12-а зросла у 4,6 рази і становитиме 2 500 грн. Загосподарованими стануть ще три приміщення  у Сихівському районі на вул. Б.І.Антоновича, 28, (площею 5,5 кв. м), на вул. А.Кос-Анатольського, 22 (площею 5,5 кв. м) та на вул. Сихівській,11 (площею 640 кв. м). Саме за останньою адресою заявник планує відкрити клуб спортивного більярду. Так, внаслідок проведення комерційного конкурсу в бюджет міста помісячно поступатиме на 10 000 гривень більше, в порівнянні з початковою ціною.

В результаті проведення некомерційного конкурсу загосподарованими стануть чотири нежитлові приміщення, що на вул. Ярослава Мудрого, 12-а (площею 72,62 кв. м), на вул. Пекарській, 91 (площею 40,1 кв. м), на вул. М.Лисенка, 38 (площею 32,4 кв.), на вул. І.Труша, 8 (площею 33,3 кв. м).

Внаслідок проведення комерційного та некомерційного конкурсів новими орендарями комунального майна стане дванадцять суб’єктів та бюджет міста поповнюватиметься майже на 32 000 гривень щомісячно.

Категорія Конкурси