Управління збільшує надходжень до бюджету м.Львова

В управлінні комунальної власності відбулись комерційний та некомерційний конкурси, з метою надання в оренду вільних нежитлових приміщень, які знаходяться в комунальній власності. Внаслідок проведення комерційного конкурсу в оренду передано 11 об’єктів нерухомого майна та 4 об’єкти - у результаті проведення некомерційного конкурсу.

Передача майна в оренду конкурентними способами дозволяє управлінню забезпечити збільшення надходжень коштів до бюджету. Так, внаслідок проведення комерційного конкурсу орендна плата нежитлових приміщень площею 38,9 кв. м, що на вул. К.Левицького, 22 зросла у 3,2 рази і становитиме  24 200 грн, на нежитлові приміщення підвалу площею 60,2 кв. м, що на вул. Китайській, 4 збільшено у 6,5 рази, тобто із стартової ціни 4 632,42 грн збільшено до 30 200 грн. В оренду передано ще 9 об’єктів. Загалом внаслідок проведення комерційного конкурсу забезпечено поступлень до бюджету в сумі 72 250 грн.

В результаті проведення некомерційного конкурсу загосподарованими стануть ще чотири нежитлові приміщення, що на вул. С.Крушельницької, 3 (площею 62,3 кв. м), на вул. Генерала М.Тарнавського, 109 (площею 21,9 кв. м), на вул. Генерала М.Тарнавського, 109 (площею 4,2 кв.) та на вул. Личаківській (площею 25,4 кв. м). Загалом внаслідок проведення некомерційного конкурсу забезпечено поступлень до бюджету в сумі 3990 грн.

Внаслідок проведення комерційного та некомерційного конкурсів новими орендарями комунального майна стане п'ятнадцять суб’єктів та бюджет міста поповнюватиметься на 76 241 (вказано без ПДВ та індексації) гривень щомісячно.

Категорія Конкурси